Revenue sine 3-åringer 1 – 1 – 3 på Jarlsberg

Jarlsbergs festhelg startet i går kveld, som vanlig med en rekke løp for norske 3-åringer. Det var mye fint å se! Av varmblodsene innledet Revenue-sønnen Always On Time 15,9am helgen med lett seier for Eirik Høitomt, etter tre andreplasser siste tre startene. Seieren var verdt 20 000 kroner.Det var flere andre Revenue-unghester som viste meget gode takter. I løpet etter gjorde den staselige Revenue-datteren til Johan Herbjørn Undem, Ubet, et flott løp og ble såvidt slått til tredje etter tredje spor mesteparten av første sving og fjerde spor siste sving i sitt livs andre start. I løp 7 ble det Revenue på andre og tredje i form av Super Strong og hoppa Florry’s Princess, og i siste løp for kvelden ble Norwgian Pine tredje. Det ble dessverre galopp for Clementine FF da hun snublet til fra spor 8, og Revenue Lavec og for Lars Anvar Kolle fra spor 9. Totalt sett ble det en seier, en andreplass og tre tredjeplasser i går kveld.

always on time