4-årige In Vain Sund 1.09,7 i Sprintermästaren!

Den 4-årige Revenue-sønnen In Vain Sund var ute mot et kobbel av 19 meget sterke 4-årige hingster og vallaker i årets utgave av Sprintermästaren i Halmstad i kveld. Hester som Southwind Mozart, Uncle Lasse, French Laundry, Poet Broline, Cruzado Dela Noche og Telecomando Ok. In Vain Sund sitt heat ble det tøffeste, der han ble imponerende annen på 1.09,7a! I finalen ble det spor 9 og litt vanskeligere å komme seg fram, men In Vain Sund ble fjerde på 1.10,1a, meget bra for en 4-åring i andre løp for dagen. Dagen ga nesten 290 000 kroner innkjørt. Daniel Reden sin hest travet 12,3am og allerede som 3-åring i fjor, vant nylig på 14,2/2640m på Solvalla, og har nå gått 09,7 på sprint, fire år gammel. In Vain Sund har allerede vist han var tidlig utviklet, han går alle distanser og går til mål!