Market Share med 1.08-avslutning

Løpssesongen i USA begynner å komme ordentlig i gang for sommeren, og flere Revenue-avkom har kommet ut av vintertrening. Bastille tok sin seier nummer 31 i karrieren på Pocono Downs og har tjent nesten 6 millioner kroner. Extracurricular tok seier nummer 32 på samme bane noen dager før, Money Maven vant på Yonkers og Kingapore vant på the Meadows. Seiersmaskinen Keystone Thomas, som allerede har 54 seire og 30 andreplasser ble annen i sitt løp.

Så er det flere kanoner som har vært ute i qualifiere siste dagene. Tall Cotton (35 seire, 7 mill innkjørt) vant sin qualifier på The Meadows. Market Share 1.08,6/$3,7 mill og Quick Deal 1.08,6 (som satte verdensrekord på Yonkers på 10,4 for etpar år siden) gikk begge i en qualifier på The Meadowlands, Market Share avsluttet i 1.08-fart på klinete bane. 1.09-traveren Whiskey Tax $856.601 som ble annen i Hambletonian gikk 11,3 i sin qualifier på Mohawk i Canada.  Det blir spennende å følge disse hestene utover i sesongen!

market_share2