Underpaid Hanover 11,5v/1640m

Det ble fart over forestillingen og verdensrekord i fjerde løp i Eskilstuna i kveld. Løpet gikk over 1640m med voltestart og Underpaid Hanover en av hestene på startstreken. Det ble en omstart, og i andre forsøk raste utvendige hester til. Underpaid Hanover med på det morderiske tempoet fra start til mål, med gjestekusk Olle Goop istedenfor Björn som vanligvis kjører Revenue-sønnen. Ulf Ohlsson vant fra spiss med Shadow Woodland på ny verdensrekord 11,1/1640m voltestart etter ingen klarte å hente inn lengdene han fikk etter pangstart. Underpaid Hanover ble fjerde på 11,4/1640m voltestart, to lengder bak vinneren, også han under den gamle verdensrekorden! Meget sterkt også tatt i betraktning det er tidlig i april og bare i årets andre start.

Underpaid Hanover satte i fjor svensk rekord da han vant på 12,5/2160m voltestart fra 20m tillegg.

underpaid