Flotte føll på Holtan Gård

To meget flotte føll født i år bor fast på Holtan Gård i Stokke. Begge to har Revenue som pappa, og med spennende mødre. Her er etpar bilder og en liten presentasjon.

IMG_8666

Hoppe e. Revenue . Delicious Rhythm e. Super News. Delicious Rhythm debuterte som 3-åring med 2 seirer på 15 forsøk. Hun vant Haukåsløpet og kval til Norsk Trav Kriterium hoppeavdelingen. I tillegg ble hun nr.2 i Ulf Thoresens Minneløp hoppeavdeling og nr.3 i Tamin Sandy’s Æresløp hoppeavdeling, Norsk Trav Kriterium hoppeavdeling og Klosterskogens 3-års Eliteløp. Som 4-åring vant hun 8 av 14 løp og tjente nesten Kr. 1,2 mill. Hun seiret bl.a. i forsøk og finale av Norsk Trav Derby hoppeavdeling, Nils Brekkes Pokalløp, 4-års hoppeløp på Solvalla under Elitloppshelgen, Jarlsberg Grand Prix hoppeavdeling og Josef Kleins Æresløp. Som 5-åring vant hun et løp i Frankrike og Festspill Pokalen i Bergen.

 

IMG_8660

Hoppe e. Revenue u. Would Be Super e. Super Arnie. Would Be Super er søster til supertalentet Creme de La Creme som nylig satte verdensrekord i Sverige for 3-åringer på 12,2a/2140m!! Legendariske Mr Muscleman, Americanese, Meadowbranch Lou, Felix Santana, No Pain No Gain er andre hester som kommer fra denne morstammen.

 

IMG_8695

Revenue er veldig fornøyd med å ha unghester og hopper rett over gangen på stallen og på andre siden av gjerdet i luftegården.