Derbyseier til This Is It – ny norsk rekord

This Is It har både i fjor og i år tilhørt de beste i sin årgang. Den råtøffe Revenue-datteren gjorde ingen feil i årets finale av Norsk Hoppederby og det ble flott seier med kusk Per Oleg Midtfjeld i sulkyen. Det ble en reise i etter hvert tredje par utvendig, og via tredje spor rundt hele siste sving fosset This Is It inn til spurtseier på fantastisk ny norgesrekord 12,7a/2140m – tidenes raskeste Derbyvinner i Norge! Vi gratulerer kretsen rundt den ekstremt kapable hoppa.

This Is It er en av Revenue sine to klassiske vinnere i år! Tidligere i sommer vant også den 3-årige Revenue-datteren Indira Bo Tysk Travderby. This Is It er fra en årgang på kun 5 norskfødte avkom e. Revenue og Indira Bo er en av tre tyskfødte i årgangen. I tillegg var Nancy America finalist i Derbystoet i Sverige og ble femte fra bakspor, to lengder bak vinneren. Og In Vain Sund ble såvidt slått til tredje (og finaleplass) i sitt kval til Svensk Travkriterium.

 

ThisIsIt_EST_5244_halvbredde