Nancy America klar for Derby med 12,9a/2140m!

Nancy America kom ubeseiret til kveldens løp og den meget talentfulle og renttravende hoppa gjorde nok et topp prestasjon i sitt kval til Derbystoet på Jägersro. Flemming Jensen tok det relativt forsiktig fra start fra spor 10 og forserte fram til dødens via tredje spor 1200m igjen der hun ble liggende til oppløpet. Nedover oppløpet ble det et oppgjøre mellom to hester der Nancy America såvidt ble slått med hals på den flotte tiden 12,9a/2140m etter at vinneren dro innover og sjenerte hoppa til Flemming Jensen nedover mot mål. Dette var kveldens raskeste kval-tid. Revenue-datteren har nå 5 seire og 1 andreplass på sine 6 starter i år. Hun seiler opp som en seriøs kandidat til å vinne årets største løp for 4-årshoppene i Sverige!

Det er mange fine, unge døtre til Revenue i Europa om dagen. 3-årige Indira Bo (årgang på 3 hester) vant nylig Tysk Travderby, Brandy (årgang på 4 hester) er en av Norges beste 3-årshopper. Hun vant Auksjonsløpet på overlegent vis og ble annen i HP Tholfsens Minnesløp mot hingstene. This Is It 1.12,6a (årgang på 5 hester) er også en av de beste i sin årgang.

nancy