Whiskey Tax vant på 1.09

Whiskey Tax har virkelig vist fin form i sommer, og tok i dag sin tredje seier på sine fem siste starter. Plassert bak i feltet første halvdelen av løpet, og ble forsert opp i andrespor fram til lederen og stakk unna til fin seier på 1.09,9a/1609m, den andre seieren på 1.09-tallet på kort tid. Han vant for noen uker siden på 1.09,8.  Whiskey Tax var en tidlig utviklet hest som også har utviklet seg mye med alderen. Som 2-åring gikk han 11,5a som best og vant bl.a. Simcoe Stakes. Han ble tredje i kval og fjerde i finalen av det store 2års-løpet Valley Victory Trot. Som 3-åring ble han annen i Hambletonian Stakes til tross for å ha blitt hindret med en hjulhekt tidlig på oppløpet. Han har senere rekord 1.09,8a og har snart tjent USD 750.000 i karrieren.

Se løpet her

whiskey tax