In Vain Sund vant Sommarfavoriten

3-årige In Vain Sund e. Revenue meldte seg for alvor på som en seriøs Kriterie-kandidat da han spurtet inn til seier i hovedløpet Sommarfavoriten på Solvalla i kveld, et løp for treåringer som står inne i Kriteriet. Vinnertid 1.15,0a/2640m ga 200 000 kroner til vinneren.

» In Vain Sund är en häst som är mycket lätt att komma överens med. Lite trång i aktionen är han, men samtidigt hjälper hästen till och har väldigt fin inställning. Björns häst stretade emot bra, men jag tyckte jag hade ganska mycket kvar i min häst. Jag kunde inte ha önskat mer av hästen än vad han visade i dag», sa kusk Erik Adielsson etter løpet.

Fra spor 10 kom Wild Is The Wind e. Revenue seg fram til andre par utvendig ganske tidlig i løpet, og Johnny Takter valgte litt merkelig å flytte han fram til utvendig leder med over 2000m igjen av løpet. Hingsten ble naturlig nok sliten da tet-duoen kom ut av siste sving og ned oppløpet.