This Is It imponerende på Biri og Melady’s Monet 09,7a i USA

4-årige This Is It var meldt i et DNT Hoppeserieløp stengt på 800.000 kroner, men det viste seg å være en grei oppgave for den ekstremt talentfulle Revenue-datteren som i år trenes av Bo Westergaard. Rett til tet fra spor 6, ledelse hele veien, og hoppa så ut som hun jogget da hun la inn 1.10,2 siste 500m og Eirik Høitomt kunne bare snu seg og kikke etter konkurrentene i en meget komfortabel seier på 14,7/2100m voltestart.Slått var gode hopper som Denise F Boko, Diadora BR og MT Good Looking.

This Is It har vist i sine to siste løp at hun er meget sterk både fra start, hun åpnet 09,5 på Momarken, og avslutningen i dag på 1.10,2.

Se løpet her

this is it

I USA var Meladys Monet e. Revenue ute i et kvalifisering til Cutler Memorial, og etter en tung reise i dødens siste halve runden, og et meget hardt tempo der framme, ble Revenue-sønnen tredje på 1.09,7a uten at John Campbell var etter han.