Hot Shot Blue Chip var ikke klar for å gi seg

Hot Shot Blue Chip la løpsskoene på hyllen for halvannet år siden for å leve det behagelige livet som pensjonist. Det viste seg at Revenue-sønnen ikke var helt enig i det, og etter å ha vist sterke tegn på frustrasjon og mistrivsel med sitt nye latmannsliv, og virket fresh og fin i kroppen, bestemte Stall Czernyson og eierne seg for å sette hesten i trening igjen og se hvor det bar. I formiddag var den evigunge Hot Shot Blue Chip, fra Revenue sin første årgang i USA, ute i en qualifier på Pocono Downs. Ifølge rapport fra trener i dag så hesten fantastisk  ut, kroppen og travet fungerte bedre enn noen gang, og hesten var strålende fornøyd med å få være tilbake på jobb. Ingen travhobbles ble brukt, og etter en forsiktig start bak i rekkene, spurtet veteranen ned hele feltet på oppløpet til seier i prøveløpet på 12,0a.

Hot Shot Blue Chip har vunnet løp på 1.09,2a og tjent 1,2 millioner dollar i sin karriere. Han var verdens raskeste travet på 1000m-bane i 2011 med 1.09,3a. Han vant kval til Canadian Trotting Classic, The Credit Winner, Pride in Progress. Han ble annen i kval til Hambletonian, Breeders’ Crown og Allerage Farm Trot der han avsluttet siste 400m på 1.04,6!

hot shot5