Melady’s Monet foran Father Patrick

Revenue-sønnene Melady’s Monet og Market Share var begge ute i en qualifier på the Meadowlands i dag, og støtte på kanoner som Father Patrick og Bee A Magician. Melady’s Monet så meget fin ut og jogget fra start til mål og vant helt ukjørt på 11,3a/1609m foran Father Patrick og Market Share, ingen var spesielt interessert i å sette igang et spurtoppgjør. Siste 400m gikk etter 1.08,3. Trener til Market Share var også veldig fornøyd med første steg i oppvarmingen av sin stjerne mot årets storløpssesong som for hans vedkommende vil starte med kval til Cutler Memorial den 9. mai. Market Share ble tredje i samme qualifier.

Quick Deal var ute i sin andre start for året i går kveld på Meadowlands og ble annen på 1.11,2a/2140m kun slått med hals av Muscle Network. Quick Deal satte to verdensrekorder på 800m-bane for to år siden da han vant på enorme 10,6a og 10,4a på Yonkers.

melady