Strålende årsdebut av This Is It

En av fjorårets beste 3-årshopper, Revenue-datteren This Is It gjorde en strålende årsdebut på Momarken i dag. Hoppa så utrolig lekker ut og travet 1.09,5 første 500m, ledet hele veien, og stakk unna til enkel seier på 1.14,9a/2140m etter lang pause. This Is It gjorde en rekke sterke løp i 2014, der hun bl.a. vant kval til Hoppekriteriet og ble flott tredje i finalen tross to grove sjeneringer. Hun vant også kval til Norsk Oaks på Momarken. Hun ble etter sesongen solgt og flyttet treningskvarter til Bo Westergaard.

TGN skrev i sin torsdagsutgave etter løpet: «Mindre imponerende var ikke This Is It. Hoppe gjorde sin første start i regi Bo Westergaard. 09,5/500 burde normalt sett koste mye, men Revenue-datteren bare reiste fra konkurrentene på oppøpet. Hun blir utvilsomt å regne med i årgangsoppgjørene blant hoppene i år. Eirik Høitomt var fornøyd kusk. «Veldig fin hest som fungerte meget bra. Hun er flegmatisk. Jeg dro ikke proppene og hun hadde krefter spart».  »

Se løpet her

this is it

Lekre This Is It gjorde en flott årsdebut med Eirik Høitomt i sulkyen.