«Fresh’n hot and full of trot»

Tim Tetrick og Melady’s Monet var tilbake etter noen ukers pause etter en hovsprekk, og hadde posisjonen ytterst på vingen i kveldens sjette løp på The Meadowlands. Fra første sving ble Revenue-sønnen lagt helt, og der ble han liggende fram til begynnelsen av oppløpet. Etter en enormt god avslutning i meget sterk motvind fosset Revenue-sønnen forbi alle konkurrentene og stormet over mål med masse krefter igjen i en helenkel tre lengders seier og en kusk som satt helt stille. Vinnertid 1.11,5a/1609m . «Fresh’n hot and full of trot» kommenterte løpsreferent Ken Warkentin da målstreken ble passert. 1.09-traveren Melady’s Monet har virkelig funnet et ekstra gir det siste året. Seieren var den andre på to starter i år, den syvende på hans siste 10 starter, og på de seneste 14 startene har Revenue-sønnen nå 8 seirer og 4 andreplasser! Det har blitt 24 seirer og 420 000 dollar innkjørt så langt i karrieren, og han har allerede vunnet på 1.10,1a – den 2. januar i år (!), den fjerde raskeste vinnertiden i verden i år så langt.

melady2