Market Share i en klasse for seg selv

Market Share var tilbake i kanonslag og var totalt dominerende i Dayton Derby i Ohio i kveld. Det ble en enkel seier for Revenue-sønnen etter nok en enorm avslutning. Etter en reise i tredje utvendig ble Market Share lagt i angrep inn mot siste sving og dundret rundt konkurrentene i tredjespor rundt hele svingen, før han forsvant unna på oppløpet til ny banerekord 10,1a/1609m. Slått var bl.a. Creatine som nylig vant American National og Allerage Farm Trot, samt kanoner som Daylon Magician og Wishing Stone. Market Share har nå passert $ 3,5 millioner dollar i karrieren, har en bestetid på 1.08,6a satt som verdensrekord på 1000m-bane og har vunnet totalt 25 løp av 55 i karrieren. Han har hele sin karriere tilhørt den absolutte årgangstoppen, og har også som eldre tjent over 1,5 millioner dollar.

Se løpet her