Truculent vant i comeback’en !

Lars I Nilssons topphest Truculent gjorde i gårcomeback på Jägersro etter 14 mnd skadefravær etter å ha blitt sparket på et alvorlig brudd i et frambein av en annen hest. Truculent gikk et prøveløp det luktet svidd av for et par uker siden og travet 12,5/1600m og så meget bra ut der han vant med hele oppløpet. I dag var det en ordinær start og etter 400m satt Revenue-sønnen i tet etter 1.10-åpning. Kolgjini presset på utvendig med Kaffir Face 700m igjen men Truculent bare strakk på seg og gikk unna til fire lengders sikker seier der siste 500m gikk etter 11,3. Vinnertid 13,7a/2140m.

«Bra lopp att göra comeback i och det var bra att Ludde kom upp så att det blev lite körning, det ville jag ha i honom. Det är en häst som vi tror ska räcka i betydligt bättre gäng. Det är en fantastisk begåvad och intelligent häst» uttalte kusk Johnny Takter.

truculent_huv_lopp_0