Breeders’ Crown-champion Market Share!

Kveldens Breeders’ Crown-finaler på Pocono Downs ble det helt store for Market Share og kretsen rundt han, og ikke minst pappa Revenue! Market Share kastet seg over ledende Mr Herbie på begynnelsen av oppløpet og stakk hodet foran, og ble der til målstreken var passert. Det ble seier på fantastiske 1.08,9a på 1000m-banen, noe som samtidig var ny løpsrekord, og 4-åringen slo harde, etablerte elitehester som Arch Madness og Mr Herbie. Market Share gjorde sitt fjerde løp på 1.08-tallet i sin karriere, og har tjent USD 2,7 millioner! Market Share er ifølge kilder superaktuell kandidat for Elitloppet neste sommer.

Revenue-datteren Unefoisdansmavie ble fjerde i Breeders’ Crown for eldre hopper og noterte 10,6a i sølehavet. 1.09-traveren har nå tjent nesten 350 000 dollar.