Verdens beste hest?

Man slipper nesten opp for superlativer når man skal beskrive Market Share og hans fortsatte store suksess på Nord-Amerikanske baner. I går kveld var det prestisjetunge Maple Leaf Trot som gikk av stabelen i Canada, med $543.000 i premiepotten. Feltet besto av meget tunge navn som Arch Madness, Wishing Stone, Uncle Peter, Mister Herbie, Knows Nothing m.fl, men disse ble regelrett utklasset av Market Share. Spor 8 var ikke enkelt i dette selskapet, men Tim Tetrick kjørte fra start og la Revenue-sønnen som fjerde hest og lå der til halve løpet var kjørt på 1.07,9a. 800m igjen ble hingsten lagt ut i andre spor uten rygg der han jobbet seg fram og allerede 400m igjen hadde han tatt ned lederen før han stakk unna til enkel seier på 1.09,1a!

market_share2

TGN skriver på sin webside i dag:

Verdens beste hest? Ingen klarer å utfordre Revenue-sønnen Market Share i Nord-Amerika. Klarer i det hele tatt noen traver det? Market Share er ikke så mye å se til, men han er en fantastisk traver. Ikke minst ser han ut til å ha arvet noe av farsblodets franske guts og vilje. Ingen kan gå til mål som Market Share!

Les hele artikkelen her.