Quick Deal raskest i verden

Quick Deal slo til men et imponerende løp på The Meadowlands i kveld i andre leg av Horse & Groom-serien. Toppkusken Yannick Gingras hadde uttalt før løpet at Quick Deal var den raskeste travhesten han noen gang hadde kjørt, og Revenue-sønnen bekreftet uttalelsene til fulle. Annet par utvendig første halvdel av løpet ble enkelt byttet til tet idet ekvipasjen feide forbi alle, og med enkel seier på vinnertiden 1.09,7a ble han den raskeste vinneren i verden så langt i år! Siste 400m gikk etter smått imponerende 1.07,7 – ! Quick Deal er helt klart en av verdens beste hester for øyeblikket. Også verdens nest raskeste vinnertid i år er av et Revenue-avkom, datteren Unefoisdansmavie som travet 09,8a i januar, og den tredje raskeste er det også Quick Deal e.Revenue som har på 1.10,1a.