Truculent vant V75-international

Lekre Truculent var ute i 500 000-kronersløpet VM i V75 – Premiär – V75 International på Jägersro i dag, og fikk vise hvilket talent han er. Han møtte for første gang i karrieren elitehester med flere millioner på konto. Fra spor 7 lynte Revenue-sønnen til tet allerede når 100m var kjørt, og første 500m ble passert etter skarpe 1.09,1. Truculent ble utfordret av favoritten og nestfavoritten True Advantage og Haraldinho på oppløpet, men svarte opp og seieren var aldri truet. Han stakk inn til sikker seier på 12,6a. Dette var samtidig en forbedring av hingstens egen banerekord på Jägersro, satt i forrige måned. Millionen innkjørt i år ble passert, og Truculent ble samtidig Revenue sitt 20. avkom med over 1 million kroner innkjørt. Han har rekord 1.11,0ak og SEK 1.380.594 kroner innkjørt, og har siden begynnelsen av august satt banerekord på Mantorp, og to ganger på Jägersro!Foto: Claes Kärrstrand