Market Share raskest i verden!

3-årige Market Share blir bare bedre og bedre for hver eneste start. Etter å ha stått over å kjøpe seg inn i helgens Kentucky Futurity, var hingsten istedenfor meldt til et 10.000 dollars løp på Red Mile i ettermiddag som en gjennomkjøring og test før det forestående Breeders’ Crown. Resultatet var mildt sagt imponerende. Tim Tetrick gikk relativt forsiktig fra start og la hingsten i tredje innvendig fram til inngangen av siste sving. 700m igjen vippet han ut i dødens og hesten satte opp en voldsom fart. Tidlig på oppløpet var Revenue-sønnen forbi lederen og forsvant unna til meget sikker seier på 1.08,7a/1609m – ukjørt!! Siste 400m gikk etter lynraske 1.06,1! Med dette løpet er Market Share nå både den mesttjenende 3-årige travhest i verden med USD 1.766.705, og også den raskeste – 1.08,7ak er dessuten kun to tideler under verdensrekorden for både 3-åringer og eldre hester på 1.08,5a (fem hester har notert denne tiden gjennom årene – Donato Hanover, Muscle Hill, Giant Diablo, Lucky Jim og Chapter Seven).

Fra Harnessracing.com:
«In one of the easiest looking 1:50.3 miles ever trotted, Hambletonian winner Market Share cruised to a 3 1/2-length victory in a $10,000 late-closing trot Saturday afternoon at The Red Mile»