Tredje strake til Hot Shot Blue Chip

Hot Shot Blue Chip var igjen i ilden og startet på Indiana Downs i «The Pride in Progress», et $205,500 dollars åpent løp. Litt kjelkete start ble det for Hot Shot med fjerde og tredje spor inn i første sving, men etter hvert la hestene seg på rekke og rad og Revenue-sønnen fikk ligge som tredjehest en stund. Tamla Celeber gikk til tet etter halvgått løp, og kort etter ble Hot Shot lagt ut i angrep. Med Tamla Celeber innvendig og Hot Shot jobbende utvendig handlet det kun om disse to som rykket unna resten av feltet. Et stykke inn på oppløpet var det tomt i tanken for Roger Walmans superhoppe, mens Hot Shot Blue Chip stakk unna. Litt bedagelig ble han oppover mot mål, men holdt unna for en skarpt spurtende Opening Night ute i banen. Vinnertid ble 11,3a.Foto: Trav24.no