Market Share vant Zweig Memorial

Zweig Memorial med 350 000 dollar i første ble i ettermiddag kjørt på 1408m-banen Vernon Downs i New York og Market Share glitret! Tim Tetrick tok Revenue-sønnen forsiktig fra start der lederhestene åpnet på 05,1, og la seg på i angrep inn mot siste sving. Market Share ble dratt ut å begynnelsen av oppløpet og hadde ingen problemer med å rykke fra til ny banerekord og løpsrekord på 1.09,7a etter en siste 400m på 1.06,6, uten å bli bedt om noe ekstra!! Market Share har nå $1,272,505 på konto og er med Nord-Amerikas mestvinnende hest uansett alder i 2012 med en margin på over en halv million dollar!

“This colt is super every time he goes to the starting gate, and he just seems to get better and better every time out,” uttalte Tetrick etter løpet.
Se løpet her.