Revenue har reist til Sverige

En lang og meget vellykket avlssesong med god drektighet er avsluttet for i år, og vi vil gjerne takke alle hoppeeierne for tilliten ved å melde sine hopper til Revenue. Han har hatt et flott år for sine avkom i USA, og er nå far til hele 8 hester som har travet på 1.09-tallet, to dollarmillionærer og en som mangler noen få kroner på $1 mill. Hot Shot Blue Chip har gjort en rekke flotte løp. Han var vunnet på 09,6a, og ble tredje i Maple Leaf Trot på 09,3a. 4-årige Big Sky Hurricane har vunnet overlegent på 1.09,2a og 1.09,3, Tall Cotton har vunnet på 09,4a. Det største som skjedde i 2012 var selvsagt fantastiske Market Share som vant kval til Hambletonian Stakes på 09,8a, men som likevel ble «underdog» i finalen. Han viste seg meget sterk også der, og etter et løp utvendig leder siste halvdel av løpet stakk han unna og holdt til seier på 09,7a. Sist søndag ble han bare slått med hode av selveste Googoo Gaagaa som holder verdensrekorden på 08,9 på 1000m-bane. Begge hestene landet på samme tid, 09,7a, noe som var ny banerekord og ny stakes-rekord.

Revenue står i høst oppstallet på Alebäck Stuteri der det skal fryses ned en del doser sæd fra han.Fornøyd Revenue utforsker sin nye hage på Alebäck