Market Share 09,7a på 1000m-bane

I kveld var det Colonial Trot som ble kjørt på Harrahs Philadelphia der USAs beste 3-åringer skulle gjøre opp om $500 000. Det lå stor spenning i om noen kunne slå Googoo Gaagaa som for noen uker siden satte verdensrekord på 1000m-bane med 08,9a. En av favorittene, Little Brown Fox tok teten fra start og lå og kontrollerte i front i 1.10-tempo mesteparten av veien. På oppløpet koblet Googoo Gaagaa grepet på lederen fra dødens og gikk ifra litt, samtidig som Market Share satte inn en kanonspurt innvendig og nesten hentet inn Googoo Gaagaa på målstreken. Marginen mellom de to i mål var hode, og begge hestene noterte 1.09,7a, noe som var ny banerekord på Harrahs Philadelphia og ny stakes-rekord for Colonial Trot. Market Share avsluttet raskeste av alle med en siste 400m på 1.07,7. Market Share er nå den mesttjenende hest i Nord-Amerika så langt i år med over 1 million dollar innkjørt, og er Revenue sitt beste avkom foran en annen dollar-millionær, Break The Bank K.

Se løpet her