HAMBLETONIAN 2012!

Fantastiske Market Share e.Revenue er en hest med et stort hjerte og et løpshode helt uteom det vanlige. Til tross for å ha vunnet sin kvalifisering til Hambletonian Stakes på kveldens raskeste tid 1.09,9 på enkelt vis, var han likevel i skyggen av favorittene Uncle Peter og Knows Nothing når Hambo-finalen skulle gå i ettermiddag.

I dag var det Hambletonian-finalen som ble kjørt. Etter en relativt forsiktig åpning der Gym Tan Laundry tok teten i første sving, la Tim Tetrick Market Share som fjerde hest. Etter første 400m var passert hadde Archangel overtatt teten, og når støvet hadde lagt seg etter 1.07-åpningen ble Uncle Peter sendt bestemt til tet av Ron Pierce. Ved halvgått løp begynte hestene å komme bakfra i andrespor, og Market Share ble lagt ut foran disse uten ryggdekning i andrespor og var raskt framme i dødens utenfor Uncle Peter. Første 1200m gikk etter 1.08,4! På begynnelsen av oppløpet fikk Market Share igjen marsjordre og stakk fra Uncle Peter med flere lengder. My MVP og Guccio tok innp oppover det lange oppløpet, men Market Share ville vinne og holdt unna til en fantastisk seier for Linda Toscano i historiens 87ende Hambletonian Stakes. Market Share vant på flotte 1.09,7ak og mangler bare noen få dollar på å passere 1 million dollar totalt. Dette var første Hambo-seier for Linda Toscano (første for en kvinnelig trener overhode) og første seier for kusk Tim Tetrick.Lisa Photo

Per-Ole, Elin og jeg (Hanne – ringside) er veldig stolte over å ha en hingst som Revenue på stallen og takker alle hoppeeierne for tilliten så han fikk en full sprangrulle i 2012!

Se løpet her