1.09.3 på Hot Shot Blue Chip

Hot Shot Blue Chip var til start i finalen av Maple Leaf trot på Woodbine i Canada og gjorde flott figur. Etter en reise litt bak i køen ble Revenue-sønnen lagt i angrep ved trekvart-merket som ble passert til canadisk rekord-tid, men ingenting kunne gjøres med Mister Herbie som stormet forbi alle i 07-fart siste 400 metrene og satte ny løps-, bane- og Canadisk rekord på 08,9. Slått var fantastiske hester som Daylon Magician, Windsong Geant, Arch Madness og Winning Mister.

På The Meadowlands var Market Share uten i et 3-års open trot for hester fremdeles inne i Hambletonian Stakes og ble annen. Hingsten ble kjørt relativt forsiktig helt bak i feltet til tross for «labert» temp i teten, og ble først lagt i angrep midt på oppløpet. Market Share satte inn en superspurt siste 200m som passerte alle unntatt vinneren i en siste 400m som gikk i 1.07-tempo. Kval til Hambletonian går neste lørdag kveld!