Break The Bank K er tilbake

Etter lang pause er nå verdensrekordholder og Breeders’ Crown-vinneren fra 2010, Break The Bank K tilbake på travbanen. På 1000m-banen The Meadows, vant han i ettermiddag en qualifier på 14,2ak for kusk Richard Stillings. Det blir spennende å se hva hingsten kan utrette på amerkanske baner som eldre. Som unghest tok Break The Bank K tre strake seirer fra sin debut på (2)*13,1ak, 12,4ak og 12,0ak, og vant som best på 11,8ak i sin debutsesong. Han vant Champlain Stakes, Simcoe Stakes, Harriman Stakes, og ble annen i NJSS finale. Hingsten ble en av årgangens beste hester som 3-åring i konkurranse med bl.a. Muscle Massive, Lucky Chucky og Wishing Stone. Han vant på fantastiske 09,3ak som 3-åring og satte verdensrekord på (3)*09,8ak på 1000m-bane da han vant Breeders’ Crown for trener Trond Smedshammer. Han vant også Simcoe Stakes, og ble annen i Canadian Trotting Classic og tredje i begge sine heat til Kentucky Futurity. Totalt har Break The Bank K tjent USD 1.011.365 og har rekorden (3)*09,3ak.