Jackal Face ble millionær

Revenue sin lillebror Jackal Face tok en flott seier i Silverdivisionen på Jägersro i dag, og med denne seieren er nå fire av Hazel Sunds fem startende avkom millionærer. Den femte sønnen har tjent rett i underkant av en halv million. Vinnertid for Johnny Takter og Jackal Face ble 15,0a/2140m til en enkel seier etter tet fra start til mål. Seieren i V75-7 var hele 150 000 kroner. Kun et av Hazel Sund sine avkom er ustartet, og Revenue sin mor ble tildelt tittelen Elitsto i Sverige i 2011.

Fra Travronden.se i går:

Jackal Face blev miljonär

Dagens V75-omgång nere i Malmö fick se tre spetsvinnare, varav en var Revenue-brodern Jackal Face som i läcker stil lufsade undan för Johnny Takter.

Jackal Face (V75-7) satt som klistrad bakom vingen när bilen släppte fältet och när sedan Johnny Takter fick bestämma tempot i tät var det aldrig någon «fara på taket». Helena Burman tränar den sexårige valacken efter Viking Kronos som i och med dagens seger klev över en miljon kronor intjänat.

– Det här är en väldigt fin häst som utvecklas hela tiden. Det finns faktiskt en liten gnutta klass i honom och hästen kommer nog kunna duga i den högsta klassen framöver, sade Johnny Takter i vinnarcirkeln.