Hot Shot Blue Chip vant enkelt

På en sølete og glatt Harras Chester-bane var Hot Shot Blue Chip uimotståelig i ettermiddagens kjøring i 60 000-dollars Open Handicap. I en åpning på 1.08 første 400m la Hot Shot seg til midt i feltet før Jon Campbell etter ca halvgått løp satte igang turboen på Revenue-sønnen som var straks oppe i dødens med overtak på leder hele veien rundt siste sving. Oppløpet gjorde Hot Shot Blue Chip unna enkelt, og vant meget lett på fine 11,1ak/1609m (1000m-bane).Foto: Trav24

Klipp fra Travronden:
Jonas Czernyson-tränade Hot Shot Blue Chip tog hem snabbloppet på Chester Downs igår i imponerande stil och blev 30.000 dollar rikare. John Campbell satt i sulkyn bakom Hot Shot Blue Chip (e. Revenue-Hustle N Muscle), vilken inledde i fjärde inner. På sista långsidan flyttades Hot Shot Blue Chip ut i andraspår och 600 kvar kom attacken ute i tredjespår.

Hot Shot Blue Chip tog sig snabbt fram utvändigt om favoriten och ledande Lolique. Den sistnämnde avväpnades redan mitt i slutsvängen och över upploppet kunde Hot SHot Blue Chip vinna odriven på 1.11,1/1.609 meter på den regnblöta banan.

Av de fire Revenue-avkommene som startet i dag ble det også to andreplasser, i tillegg til Hot Shot Blue Chip sin fine seier. New Revenue ble slått med hode på Pompano Park, og My Revenue ble annen i et annet løp på samme bane.